All Categories

16 jaar ervaring

Gratis levering vanaf 20,-

Gratis levering in België & Nederland

Zelf afhalen = 20,- Korting

Algemeen

Hebben jullie een showroom?

Ja, wij hebben een showroom in Maasmechelen waar altijd een ruim assortiment beschikbaar is om te bekijken. Indien u een specifiek apparaat wilt bekijken, raden wij u aan om eerst even een e-mail te sturen of te bellen om u er van te verzekeren dat het apparaat in de winkel aanwezig is. Het adres van de winkel is: Pauwengraaf 35 – 3630 Maasmechelen ( België )

Afhalen

Kan ik de apparatuur ook afhalen?

Het is mogelijk om apparatuur te komen afhalen, mits u eerst via de website een bestelling heeft geplaatst. Nadat u deze bestelling heeft geplaatst ontvangt u een bevestigingse-mail en nemen wij telefonisch contact met u op om een afhaalafspraak te maken. Onze afhaalbalie zit bij onze showroom: Pauwengraaf 35 – 3630 Maasmechelen ( België ). U kunt hier van dinsdag t/m zaterdag tussen 10.30 en 17.30 uur terecht nadat u een afspraak heeft ingepland. Op zaterdag kunt u afhalen bij ons magazijn, Pauwengraaf 35 – 3630 Maasmechelen ( België ), tussen 10.00 en 18.00 uur.

Als ik iets bestel, kan ik het dan nog dezelfde dag afhalen?

Ja, dat is mogelijk, mits wij de producten in ons magazijn in Maasmechelen op voorraad hebben en u de bestelling op tijd heeft geplaatst. Het kan voorkomen dat het product waar u interesse in heeft in een ander magazijn staat waardoor het helaas niet mogelijk is deze dezelfde dag nog op te halen. Om uzelf ervan te verzekeren dat u het product dezelfde dag nog kunt afhalen, kunt u hier het beste voordat u het product bestelt naar informeren bij onze verkoopmedewerkers via +32 496 30 31 00

Ik wil mijn product afhalen, waar moet ik zijn?

U kunt goederen na bestelling en op afspraak ophalen:

Maandag t/m vrijdag tussen 10:00 – 18:00 uur
Pauwengraaf 35 – 3630 / Maasmechelen, Belgie
Op zaterdag tussen 10:00 – 18:00 uur Pauwengraaf 35 – 3630 / Maasmechelen, Belgie

Bestellen

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Via onze website kunt u eenvoudig een bestelling plaatsen. Dit doet u door wanneer u op de pagina van het door u gewenste artikel staat te klikken op “bestellen.” Nu komt u in een venster waar u extra services kunt aanvinken en waar u kunt kiezen uit afhalen of bezorgen, klik op “volgende.” Indien u een nieuwe klant bent dient u in dit venster uw e-mailadres in te voeren, klik vervolgens op “ga verder als nieuwe klant.” In het volgende scherm vult u uw gegevens in. Klik vervolgens op “doorgaan.” In het scherm wat u nu ziet kiest u uw betaalwijze en om de bestelling af te ronden en te plaatsen klikt u op “bestel.” Nadat u de bestelling heeft geplaatst krijgt u automatisch een bevestigingsmail met alle gegevens van uw order. Hierin staat tevens vermeld dat we binnen 24 uur (tijdens werkdagen) telefonisch contact met u opnemen om samen een afleverdatum te plannen. Ook hiervan krijgt u een bevestigingsmail en een werkdag voor aflevering sturen wij u uiterlijk om 23.00 uur een e-mail en een sms met een dagdeelindicatie wanneer u ons kunt verwachten. Tevens bellen wij standaard een halfuur voor levering, zodat u weet dat we onderweg zijn met uw bestelling en u eventueel tijdig van een andere locatie naar het afleveradres kunt komen.

Kan ik ook op een andere manier bestellen dan via de website?

Ja, eventueel kunt u een e-mail sturen naar info@topsellers.be onder vermelding van het te bestellen artikel, uw naam- en adresgegevens en telefoonnummer.

Bezorgen

Levert u in heel Nederland?

Wij leveren door heel België en Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Op onze website geven wij per product aan wat de verwachte levertijd is. Om dit te raadplegen, klikt u bij het desbetreffende product op het tabblad “levertijd” en voert u uw postcode in. Wij doen ons uiterste best om deze informatie zo accuraat mogelijk weer te geven, echter is het een indicatie en kan er in sommige gevallen vanaf worden geweken.

Wat gebeurt er als de verwachte levertermijn wordt overgeschreden?

Op onze website geven wij per product aan wat de verwachte levertijd is. Om dit te raadplegen, klikt u bij het desbetreffende product op het tabblad “levertijd” en voert u uw postcode in. Wij doen ons uiterste best om deze informatie zo accuraat mogelijk weer te geven, echter is het een indicatie en kan er in sommige gevallen vanaf worden geweken. Wij stellen u hiervan dan ook zo snel mogelijk op de hoogte. U kunt uw bestelling indien gewenst kosteloos annuleren.

Hoe laat wordt mijn bestelling geleverd?

Wij mogen alleen een leverafspraak maken indien u de hele dag beschikbaar bent, we kunnen helaas geen afspraak maken voor een bepaald dagdeel aangezien de planner van het externe transportbedrijf de route bepaalt. Een werkdag voor levering sturen wij u ‘s avonds uiterlijk om 23.00 uur een e-mail en indien u een mobiel telefoonnummer heeft opgegeven ook een SMS met het verwachte dagdeel van levering. Bovendien belt de vervoerder ongeveer een halfuur van tevoren, zodat u eventueel van een andere locatie naar het afleveradres kan komen.

Door wie wordt mijn bestelling geleverd?

Uw bestelling wordt bezorgd door een door ons geselecteerde gespecialiseerde bezorgdienst.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben ten tijde van de levering van mijn bestelling?

We nemen na ontvangst van uw bestelling zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een leverafspraak. Wij maken deze afspraak alleen wanneer u de hele dag beschikbaar bent om de producten in ontvangst te nemen. Een werkdag van tevoren krijgt u uiterlijk om 23.00 uur een dagdeelindicatie van ons. Mocht u op het afgesproken tijdstip dan ook niet op het afgesproken afleveradres aanwezig zijn, dan worden de standaard vervoerskosten van € 50,- bij u in rekening gebracht.

Kan ik mijn oude apparaat inleveren?

Ja, dit is kosteloos mogelijk, zowel bij bezorging als zelf afhalen. Als u een apparaat bij ons bestelt, nemen wij een oud, vergelijkbaar apparaat mee zonder extra kosten in rekening te brengen. Deze dient dan wel klaar te staan voor transport. Voor uw oude apparaat geldt dat deze losgekoppeld en watervrij dient te zijn, en in geval van een vriezer dient deze tevens ijsvrij te zijn. Als het oude apparaat eenmaal is meegenomen is dit onherroepelijk.

Kan ik even voor levering gebeld worden zodat ik weet dat jullie eraan komen?

Ja, de chauffeurs bellen standaard een halfuur voor levering om u ervan op de hoogte te brengen dat zij met uw bestelling onderweg zijn, zodat u eventueel de mogelijkheid heeft om vanaf een andere locatie naar het afleveradres te komen.

Brengen jullie mijn bestelling ook de trap op?

Ja, dit kan voor bijna alle apparaten. Wel kan het zijn dat we hiervoor 15 euro Top Service kosten in rekening brengen, dit is per apparaat verschillend. Om te zien of er voor uw bestelling extra kosten in rekening worden gebracht voor het omhoog tillen, kunt u de pagina van het betreffende apparaat raadplegen. Helaas zijn er een paar uitzonderingen waarbij het niet mogelijk is om deze de trap op te tillen. Denk hierbij aan Amerikaanse koelkasten, grote fornuizen of andere apparaten die door hun omvang dan wel gewicht niet of nauwelijks zonder gevaar de trap op kunnen worden gebracht.

Kan ik alle apparaten meteen in gebruik nemen?

Ja, in principe kunt u elk apparaat meteen in gebruik nemen. Alleen bij koel- en vrieskasten wordt soms geadviseerd het apparaat twaalf uur stil te laten staan alvorens hem in te schakelen.

Extra bezorgopties

Bouwen jullie ook apparaten in?

Ja. Wanneer u geen tijd heeft of het niet aandurft om uw inbouwapparatuur zelf in te bouwen of te vervangen kunt u dit vakkundig door de inbouwmonteur laten doen. Hiervoor werken wij met een extern installatiebedrijf. De monteur bouwt eventueel het oude apparaat uit en het nieuwe wordt ingebouwd in een standaard nis. Het keukenpaneel wordt van het oude apparaat gehaald en op het nieuwe gemonteerd. Eventueel nemen we het verpakkingsmateriaal en het oude apparaat mee retour. Indien u twijfelt over of een specifiek apparaat in de daarvoor bestemde nis past, kunt u altijd contact opnemen met onze verkoopmedewerkers via +32496928419. Wanneer de inbouwmonteur er bij u thuis achter komt dat het apparaat niet goed in de nis past, worden er €60 transport- en monteurskosten in rekening gebracht. Meer informatie over het inbouwen van apparatuur vindt u hier.

Wordt mijn apparaat meteen ingebouwd bij de levering van het product?

Ja, wanneer u inbouwservice heeft afgesloten wordt er door één van de inbouwmonteurs een afspraak met u gemaakt om het product bij u te leveren en meteen in te bouwen. De levertijd op een in te bouwen apparaat kan zodoende wel iets afwijken van de levertijd van het product wanneer het niet zou moeten worden ingebouwd, maar wij streven ernaar uw apparaat binnen 10 dagen na bestelling te hebben ingebouwd.

Kunnen jullie mijn wasmachine of wasdroger ook aansluiten op een trekschakelaar?

Ja, dit kunnen wij voor u doen. Op het snoer wat bevestigd zit aan de trekschakelaar wordt een contra stekker gemonteerd. Hier wordt vervolgens de stekker van de wasmachine of droger ingestoken. Deze aansluiting zorgt ervoor dat de originele stekker van het apparaat intact blijft. Mocht het in de toekomst nodig zijn dan kunt nu voortaan zelf de stekker erin en uit halen om het apparaat evt te verplaatsen. Wel rekenen wij hier in de meeste gevallen €37,50 voor.

Kunnen jullie mijn oude tussenstuk opnieuw gebruiken?

Nee, wij monteren alleen nieuwe tussenstukken die u bij ons gekocht heeft.

Ik wil graag dat de draairichting van de deur van mijn apparaat wordt gewijzigd, doen jullie dit ook?

Neem gerust contact op met onze klantenservice via info@topsellers.be of via +32496928419. Wij zullen er alles aan doen uw vraag te beantwoorden. Het is hierbij overigens ook mogelijk dat we u doorverwijzen naar een service helpdesk van de fabrikant zelf, alwaar u direct terecht kunt met technische vragen over uw product. Indien u zelf direct contact wilt opnemen met de fabrikant, kunt u hier de gegevens vinden.

Betalen/prijs

Hoe kan ik betalen?

Bij TopSellers kunt u op verschillende manieren betalen, zowel per pin, iDeal als vooraf betalen per bank. Contant betalen is ook mogelijk, echter wordt hiervoor een toeslag van €10 per bestelling gerekend. Deze maatregel komt voort uit een reeks (gewapende) overvallen, waardoor de chauffeurs sindsdien uit veiligheidsoverwegingen het contante geld meteen afstorten bij de bank. Wij vragen uw begrip hiervoor. Voor meer informatie over betaalwijzen klik hier.

Zijn de prijzen op de website inclusief BTW?

Ja, onze prijzen zijn inclusief BTW.

Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?

Nee, dit is in 2013 afgeschaft.

Garantie en productinformatie

Wat is de garantie van mijn product?

Wanneer u een product bij ons koopt, heeft u recht op de wettelijke garantie. Dit houdt in dat een product gedurende een bepaalde periode naar behoren moet functioneren, en de duur van deze periode verschilt per product. De wettelijke garantie geldt onverminderd eventuele extra aangeboden garanties. Wanneer een product een defect vertoont dat niet redelijkerwijs te verwachten valt (denk aan fabricagefouten en bepaalde defecten die niet te relateren zijn aan de ouderdom of slijtage van het product), zijn wij verantwoordelijk voor een adequate afhandeling van het probleem, waartoe wij in bijna alle gevallen aanspraak maken op de fabrieksgarantie. De fabrieksgarantie houdt in dat wanneer uw apparaat binnen een bepaalde periode (bijna altijd 2 jaar) kapot gaat, de fabrikant het product dient te herstellen of hiertoe een gecertificeerd reparatiebedrijf dient in te schakelen.

Kan ik een extra verzekering afsluiten op mijn aankoop?

Ja, indien gewenst is het mogelijk om een verzekering af te sluiten tot 5 jaar (dit is inclusief de wettelijke garantieperiode) waarmee fabricagefouten, maar ook zogenoemde “eigen-schuld schades” worden gedekt tegen een geringe, eenmalige premie. Voor meer informatie klikt u hier.

Kan ik extra garantie afsluiten bij de fabrikant van mijn apparaat?

Wanneer u een product van Miele, Bosch Exclusiv of Siemens ExtraKlasse wilt aanschaffen of al heeft aangeschaft kunt u er tevens voor kiezen om een servicecontract met de desbetreffende leverancier af te sluiten. Meer informatie betreffende dit onderwerp vindt u hier (Miele) en hier (Bosch en Siemens).

Ik heb een vraag over de werking van mijn product of mijn apparaat is defect, wat moet ik doen?

Neem gerust contact op met onze klantenservice via info@topsellers.be of via +32 89 38 34 58. Wij zullen er alles aan doen uw vraag te beantwoorden. Het is hierbij overigens ook mogelijk dat we u doorverwijzen naar een service helpdesk van de fabrikant zelf, alwaar u direct terecht kunt met technische vragen over uw product. Indien u zelf direct contact wilt opnemen met de fabrikant, kunt u hier de gegevens vinden.

Retourneren

Ik wil mijn aankoop graag retourneren, kan dit?

Ja, dit is mogelijk. Mocht u na het ontvangen van het door u bestelde product toch besluiten het product te willen retourneren, kunt u zich beroepen op uw herroepingsrecht. Dit houdt in dat u de aankoop binnen 14 dagen na ontvangst van het product zonder opgave van redenen kunt ontbinden. U kunt gebruik maken van deze mogelijkheid, mits het product ongebruikt en onbeschadigd is en het, indien redelijkerwijs mogelijk, wordt geretourneerd in de originele verpakking. Om te kunnen beoordelen of u het product voldoet aan uw verwachtingen, is het toegestaan om het product uit de verpakking te halen. Tijdens de zichttermijn heeft u het recht om het door u aangeschafte product te beoordelen en proberen “zoals u dat normaal gesproken ook in de winkel zou mogen.” Dit betekent in het algemeen dat het product uitgepakt mag worden en zo nodig ingeschakeld en geprobeerd zoals dat in de winkel doorgaans ook mogelijk is. Verpakkingen dienen hierbij geopend te worden op de wijze waarop bedoeld is de verpakkingen te openen, zonder deze onnodig te beschadigen. Brengt u ons niet binnen de zichttermijn van 14 dagen op de hoogte van uw besluit de aankoop te ontbinden, dan wordt de aankoop door ons als definitief beschouwd.

Ik heb mijn apparaat gebruikt, maar ben er toch niet tevreden mee. Kan ik hem nog retourneren?

Zolang u als klant nog niet heeft besloten het product definitief te houden mag u het product weliswaar proberen, echter niet gebruiken. Dit houdt in dat u bijvoorbeeld een wasmachine mag bekijken, maar indien u hem aansluit en er wasjes mee draait is de wasmachine door ons niet meer als nieuw aan te bieden en wordt er bij het retourneren een waardevermindering in rekening gebracht.

Zijn er apparaten die niet geretourneerd kunnen worden?

“Indien u gebruik maakt van één van de volgende extra services kunt u de producten wel retoureren maar mogen wij een waardevermindering oplopend tot 100% in rekening brengen omdat de producten niet langer verkoopbaar zijn:

Privacy

Hoe gaat TopSellers met mijn persoonlijke gegevens om?

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend voor het afhandelen van uw bestelling. Uw gegevens zullen dus niet worden doorgegeven aan derden, met uitzondering van onze partners (leveranciers) voor het bezorgen en afhandelen van uw bestelling. Alle klantgegevens worden met inachtneming van de bepalingen van de Algemene verordening Wet Bescherming Persoonsgegevens (AVG) door ons opgeslagen en verwerkt. U kunt te allen tijde kosteloos uw persoonsgegevens bij ons opvragen, wijzigen of laten verwijderen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via info@topsellers.be

Contact en service

Mijn vraag staat er niet bij, hoe kan ik contact opnemen?

Wanneer u een vraag heeft die hier niet tussen staat verwijzen wij u graag door naar onze klantenservice. U kunt telefonisch contact opnemen via +32 496 30 31 00 of u kunt uw vraag e-mailen naar info@topsellers.be

Waar kan ik terecht met eventuele klachten?

Bij TopSellers kunt u rekenen op een adequate en nauwkeurige afhandeling van uw bestelling. Ondanks onze inzet kan het voorkomen dat u toch niet tevreden bent over de afhandeling van uw bestelling of over het door ons geleverde product. Wij vernemen dit graag van u! Heeft u een klacht, op- of aanmerking, dan kunt u een e-mail sturen naar info@topsellers.be . Wij streven ernaar deze binnen een week te beantwoorden. U ontvangt in ieder geval binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen, op telefoonnummer +32 496 30 31 00. Mocht onze reactie niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u uw klacht

Shopping cart
Sign in