BLOG

SpaceMax koelkast en vriezer

Samsung Spacemax koelkast
Samsung Spacemax koelkast

SpaceMax™

Boven een koelkast en onder een vriezer. Deze nieuwe modellen die gebruik maken van de SpaceMax™ techniek. Nu wat is de SpaceMax™ eigenlijk. Het belangrijke en korte samen vatting is meer ruimte door efficiëntere isolatie.

Voor de mensen die bij topsellers.be bestellen, bieden we nu ook deze combi koelkast-vriezer aan van Samsung.

Ruimer met dezelfde buitendiepte

Meer ruimte in je keuken creëren, dat kan! Door de Samsung nieuwe SpaceMax™ koelvriescombinatie. Deze koelkast is uitgerust met nieuwe en verbeterde technologieën. Extra dunnen isolatie, die zorgt voor meer ruimte in je koelkast. Ook nog eens afgewerkt in een strak design.

Houd etenswaren 2 keer langer vers

De versheid van de voeding is heel belangrijk voor ons. De koelkast zorgt dan ook voor een langer versheid van groenten, fruit, vis en vlees. Dit door de geoptimaliseerde functie van Optimal Fresh +. Er bied zich de mogelijkheid om de lade als een grote lade gebruiken. Als ook deze op te splitsen in twee compartimenten. De koelkast kan hierdoor groenten en fruit apart van de vlees waren bewaren.

Houd etenswaren 2 keer langer vers

Zo hebben diverse koel-vriescombinaties van de Spacemax ook aparte zones. Die de mogelijkheid bied om de luchtvochtigheid te bepalen. Deze zone heet de “humidity Fresh + zone”. In deze zone is er een draaikop voorzien om de gewenste vochtigheid in te stellen.

Blijft zonder moeite vrij van ijs

Het diepvries gedeelte blijft zonder moeite dan ook ijs vrij. Dus je hoeft nooit meer te ontdooien. Dit met de No Frost-technologie. Door de constante luchtcirculatie blijft de temperatuur standvastig, waardoor ijs vorming voorkomen kan worden. Ook de doeltemperatuur wordt sneller bereikt.

Houd etenswaren langer vers

De combi koelvrieskast heeft een all around cooling. Waardoor het heten perfect gedoeld blijft. De temperatuur word door het systeem constant gecontroleerd en laat de koele lucht door de slim geplaatste gaten circuleren. Waardoor de producten overal goed gekoeld en verser blijven.

Werkt zeer stil en energiezuinig

Werkt zeer stil en energiezuinig

Ook aan energie consumptie is er gedacht. Met de Samsung Digital inverter compressor. Een milieuvriendelijke, stille en energiezuinige Koelkast. Waardoor je ook nog een extra zult besparen op de elektriciteitsrekening. De standaard koel compressors hebben alleen een aan en uit functie. Waardoor de digital inverter compressor 7 koel niveaus heeft en nog eens zijn snelheid kan aanpassen. Zo krijgt men ook nog een zeer stille koelkast, die maar slechts 35dB aan geluid produceert.

Bekijk ons assortiment van koel vries combinaties.

Bron: https://www.samsung.com/nl/refrigerators/rb7300t-spacemax/