All Categories

16 jaar ervaring

Gratis levering vanaf 20,-

Gratis levering in België & Nederland

Zelf afhalen = 20,- Korting

Retour en ruilen

Je kan binnen de 30 dagen nadat je het product ontvangen hebt, je retour aanmelden. Hierna krijg je nog eens 14 dagen de tijd om je product gratis terug te sturen. Je hebt 2 opties:

  • je product gratis ruilen voor een ander product.
  • je product gratis retourneren en je geld terug laten storten.

Om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen is het belangrijk om je product in de originele staat en onbeschadigd terug te sturen. Dus bekijk het product gerust zoals je in de winkel zou doen.

Je kan je keuze aangeven in het online retourformulier. Na 30 dagen repareren wij je product en gelden de bovenstaande opties niet meer.

Conform artikel L 121-20 van de gebruikerscode heeft u het recht om binnen 14 werkdagen het product aan ons te retourneren, mocht het niet bevallen. Deze 14 werkdagen gaan in op het moment dat je de bestelling hebt ontvangen.

U moet uw product terugsturen op uw kosten en met een kopie van de originele rekening, de retourbon en in de originele verpakking.
Wij raden u aan uw bestelling aangetekend te versturen en eventueel een verzekering af te sluiten bij de vervoerder, voor de marktwaarde van de producten. Dit in geval van diefstal of verlies van de producten bij de vervoerder. Bij alle retourzendingen zijn de risico voor de Gebruiker.
Opsturen.

Alle producten dienen in de originele verpakking teruggestuurd te worden, met alle losse artikelen erbij (accessoires, software, etc.). Beschadigde, gebruikte of niet volledige producten kunnen niet worden geruild of terugbetaald. Alle gemaakte foto/s op de geheugenkaart kunnen niet worden ontwikkeld of teruggestuurd.
Software kan alleen worden teruggestuurd in de originele, verzegelde verpakking.
Als u gebruik maakt van uw recht op teruggave doet topsellers er alles aan de gebruiker zo snel mogelijk terug te betalen. Dit is echter afhankelijk van technische controle die uitgevoerd wordt bij de producten, wat maximaal 10 dagen kan duren. De garantie is niet toepasbaar voor reparaties die noodzakelijk zijn door externe oorzaken (bv. vallen, bliksem, stroomstoring, etc), een gebruik of installatie die niet conform is aan de specificaties van de fabrikant, een gebruik dat schadelijk is voor het normaal functioneren van het product, commercieel of gemeenschappelijk gebruik, het gebruik van niet passende randapparatuur, accessoires of consummables.

In geval van een geldige reden voor terugname kan een waardevermindering (tot 70%) worden belast indien de goederen uitgepakt, gebruikt en/of beschadigd zijn. Dit geldt ook indien de verpakking, verpakkingstape gescheurd en/of onherstelbaar beschadigd is. De Gebruiker ontvangt een tegoedbon.

Een retourzending moet opgestuurd worden met de Post of een andere vervoerder.
Het terugsturen van een bestelling is geheel voor kosten en risico van de Gebruiker.
Binnen de termijn van de garantieverlenging, moet de klant het product terugsturen naar de Aftersales Service van topsellers.be

Shopping cart
Sign in