All Categories

16 jaar ervaring

Gratis levering vanaf 20,-

Gratis levering in België & Nederland

Zelf afhalen = 20,- Korting

Afhalen of verzenden

Topsellers bezorgt in heel België en Nederland na overleg met de klant.

  • Wij bezorgen standaard tot aan de eerste drempel. Het apparaat wordt achter de voordeur afgeleverd en niet via een trap naar boven gebracht, via een lift is het wel mogelijk om af te leveren bij de klant. mits deze toegankelijk is. 
  • Wij bezorgen alleen op een etage van een woning als dit van te voren met onze afdeling planning/verkoop besproken en bevestigd is.
  • U bent zelf verantwoordelijk voor voldoende doorgang in huis (raadpleeg verpakkingsmaten) en controleer van tevoren of doorgangen en deuren breed en hoog genoeg zijn voor de te leveren apparaten. Mocht de doorgang bij aflevering te smal blijken dan wordt het apparaat tot vóór deze doorgang gebracht.
  • Wij bezorgen uw Amerikaanse koelkast op de begane grond van uw huis, mits deze toegankelijk is, d.w.z. wij (de-)monteren geen kozijndeuren of ramen.
  • Controleert u elke doorgang aan de hand van verpakkingsmaten.
  • Bij bezorging sluiten wij geen apparaten aan.

 

De klant dient de afgeleverde apparaten direct bij afleveren te controleren op eventuele gebreken of defecten. Reclamaties op grond van niet goed functioneren in welk geval bestaande mankementen van de geleverde zaken dienen binnen 7 werkdagen vanaf inkoop datum schriftelijk bij verkoper te worden gemeld.

Omdat er tijdens transport nog wel eens een beschadiging kan optreden dient de klant het apparaat direct bij afleveren of bij zelf ophalen te controleren op uitwendige schade. Na overdracht door ondertekening van de factuur/vrachtbrief vervalt het recht op reclamaties van uitwendige schades

Het risico voor transport binnenshuis, door onze bezorgers, is voor de klant.

Indien het onvermijdelijk is dat een apparaat geschoven dient te worden over een vloer voorzien van parket, laminaat, vinyl, linoleum of andere vloerbekleding die gevoelig is voor krassen/schade geschied dit uitsluitend op risico van de klant.

Topsellers ofwel de transporteur overlegd met de klant telefonisch of per mail een bezorgdatum.

Het verzetten van een bezorgdatum dient minimaal 3 werkdagen van te voren te gebeuren (zaterdag en zondag worden niet als een werkdag aangemerkt).


AFHALEN:

U kunt uw bestelling afhalen op afspraak bij ons ophaal punt..

 

Tijdens het bestelproces kunt u in het opmerkingsveld altijd extra informatie geven.


Tijdens het bestelproces geeft u dan aan. Dat u wilt afhalen op afspraak. Na het bestelproces word er via mail of telefonisch contact genomen

 

Er word steeds een afspraak gemaakt voor het afhalen, zodat uw product zeker klaar licht in ons afhaalpunt.


DINSDAG t/m ZATERDAG  : 10.00 – 18.00 uur

Shopping cart
Sign in