BLOG

AddWash™ 5000-serie WW90T554AAW

AddWash™ 5000-serie WW90T554AAW
AddWash™ 5000-serie WW90T554AAW

Vandaag staan we even stil bij dit toppertje en zetten de WW90T554AAW in de kijker.  Het is een absoluut pareltje in ons assortiment. Scherpe prijs speciaal voor jullie inclusief gratis levering.

Je hebt natuurlijk veel vragen over deze wasmachine. Laten we dan ook maar meteen beginnen.

Wat betekend AddWash?

Laat het me uitleggen door een voorbeeld. Je hebt een net een wasmachine gestart. En je komt nog net kleding tegen die er ook nog bij in moesten. Dan kun je via deze deur snel en eenvoudig nog een kleding stuk toevoegen. Maar het hoeft niet alleen een kledingstuk te zijn. Ook kan via hier nog snel een wasmiddel en/of wasverzachter toevoegen. Er is wel een opmerking waar je als wasmachine gebruiker wel dient op te letten. De AddWash deur kan alleen open wanneer de temperatuur in de wasmachine lager is dan 50 °C.

Wat is EcoBubble?

Ook is de wasmachine WW90T554AAW uitgerust met de EcoBubble Technologie. Voor de mensen die nog niet bekend zijn met EcoBubble wassen. Licht ik dit graag even toe. Ecobubble technologie reinigt door lucht en water te combineren om het wasmiddel beter op te lossen. Hierdoor ontstaat er een was proces dat zorgt voor een grondiger schoonmaak. Het wasmiddel word omgezet tot bubbels. Op die manier wordt de kleding dan ook sneller zuiver en dit verwijderd dus het vuil. Het grote voordeel van deze technologie, is het energieverbruik. Want dit licht een heel stuk lager dan normale wasmachines.

Wat is Slimmer wassen?

Wie wil niet slimmer wassen. Deze wasmachine heeft een AI-software ingebouwd. Die leert en je ondersteund bij het wassen. De AI maakt onthoudt dan ook je wasgedrag, geeft tips, als ook statusupdate. Via een app “de SmartThings-app”. Deze app kun je installeren op Android of Apple-telefoon.

  • Adviseert wasprogramma
  • Planningen
  • Onderhoudstips

Wat is Hygiënisch stomen?

Nu we toch slimmer zijn gaan wassen willen we ook stomen. En ja hoor, ook aan deze optie is er gedacht. De functie Hygiënisch stomen. Zorgt voor de verwijdering van bacteriën en allergenen en dit tot 99,9%. Het reinig met stoom functie kan zelf zonder voorbehandeling.

Stoom wordt van onderin de trommel geïnjecteerd, zodat het tot in de diepte van elk kleding stuk binnen dringt. Het is zelfs te gebruiken bij hardnekkig vuil.

Prestatie en energie zuinig.

Door gebruik te maken van krachtige magneten, die Samsung toepast in hun Digital Inverter technologie. Wordt er een zeer energie zuinig omgegaan met energie verbruikt ten opzicht van gebruikelijke motoren.  Ook geeft Samsung 10 jaar garantie op deze Digital Inverter technologie.

Digital Inverter technolige

Wat beteken Hygiënisch schoon

De wasmachine schoon en zuiver houden. Samsung WW90T554AAW maakt gebruik van  Drum clean. Dit verwijderd 99,9% van de geur veroorzakende bacteriën. Door gebruik te maken van een combinatie  van pulseren, inweken en hoog toerental is er het niet nodig om dure schoonmaakmiddelen te gebruiken. De AI geeft je een melding wanneer het tijd is voor een schoonmaakbeurt.

Hygiënisch schoon Drum Clean

Zelfreinigende wasmiddellade

Gedaan met zeepresten in je wasmiddellade. De stayclean Drawer van deze wasmachine is voorzien van een speciaal spoelsysteem dat de wasmiddelresten verwijdert. Hierdoor blijft het wasmiddelbakje schoner en hygiënischer.

Bubble Soak

Nog zo een fijne functie is de bubble soak. Heb je vieze kleding. Dan kun je de wasmachine instellen op de Bubble Soak funcite. Deze verwijdert Allerlei Hardnekkige Vlekken.

  • Bloedvlekken
  • Thee vlekken
  • Wijn vlekken
  • Make-up

Dit door de kleding grondig te laten weken in actieve bubbels, zodat vlekken en vuil doeltreffend losgeweekt worden.

Wil je ook zo een fanatische wasmachine bij je thuis hebben bestel dan nu bij ons incl. gratis levering of afhalen.

nl-feature-intensive-cleaning-299142518